Локомотив (Сф) привлече защитник от Добруджа, научи “Витоша нюз”. Става въпрос за Марио Благоев. Младокът е роден на 8 февруари 1998 г. Юноша е на Локото, тренира под ръководството на Виктор Михайлов. През 2012 г. отива в ЦСКА, където играе при треньора Галин Иванов. След престоя на “Армията” Благоев преминава в Лудогорец.

През януари 2016 г. Марио изкара проби в италианския Аталанта. Следващите спирки в кариерата на футболиста са Монтана и Добруджа.

Благоев вече беше картотекиран в БФС и може да вземе участие в следващия мач от първенството срещу Струмска слава.

Уреден с права беше и 14-годишният Валентин Николов. Той е син на един от шефовете в клуба – Вальо Николов – Пумата. Преди три седмици талантът се разписа в контролата срещу Славия (2:0).

В същото време Локо (Сф) освободи камерунеца Франк Мбарга. Халфът така и не успя да се наложи при “червено-черните” . В кариерата си Франк е играл за дубъла на немския Хофенхайм, и за Валдхоф (Манхайм), за кипърските Анагениси и Етникос, както и за нашия Славия. За “белите” камерунецът записа 13 мача и 1 гол през 2015 г. За последно, преди трансфера в “Надежда”, Мбарга се подвизаваше в турския Трабзон 1461.

ВТОРА ЛИГА – СЕЗОН 2018/2019