Сърбинът Игор Кърмар е поредният футболист, който ще кара проби в Локомотив (София). Предимство в случая е, че той има и хърватски паспорт, което го прави гражданин на Европейския съюз. Така Кърмар не би заемал квота, ако бъде привлечен в състава на "железничарите", пише "Гонг". Новият в Локо (Сф) играе като десен халф и десен бек, но може да бъде изпозван на същите позиции и по левия фланг.

За последно е бил в редиците на сръбския Смедерево, а преди това в Раднички Крагуевац и в босненския Славия Сараево.

Футболистът е роден на 14 май 1991 година, висок е 174 сантиметра и тежи 68 килограма. Очаква се той да се присъедини днес към Локо (Сф) направо в Банско, закъдето заминава отборът на лагер днес.

Очаква се още един футболист от бивша Югославия да бъде ангажиран за проби и да играе в утрешната контрола срещу Пирин (Гоце Делчев) от 17:30 часа в Банско. Знае се само, че той е централен защитник. Чака се още румънски нападател в следващите дни, а от Локомотив са се отказали oт изпробването на украинец, тъй като научили, че не притежава паспорт от ЕС.

"Железничарите" са отклонили предложение от страна на Нефтохимик за контрола утре, заради вече уредената проверка с гоцеделчевци.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ