Локомотив (София) е в напреднали преговори с Крум Бибишков, научи БЛИЦ. Таранът почти се е навил да премине в “Надежда”, където спешно се нуждаят от футболист с неговите характеристики. Финансовото положение на настоящия му клуб – Миньор (Перник) е трагично и Бибишков е твърдо решен да се махне. Бившият младежки национал искаше да се уреди трансфер в чужбина, но засега удря на камък и не се готви с нито един отбор. Ако до края на седмицата не подпише зад граница, Бибишков ще почне тренировки със столичното Локо.

Резервен вариант за отбора е Мирослав Антонов-Чилика. Той не успя да си уреди трансфер в азербайджанския Симург. Заедно с нападателя беше и Даниел Пеев, но и двамата се върнаха без договор.
Смяташе се, че всичко около преминаването на халфа уточнено. В Азербайджан дори се появиха информации, че Пеев е уточнил и личните си условия. Това обаче очевидно не е било истина. Старши треньорът на “червено-черните” чака още двама камерунци на проби, както и юношата на клуба Венцислав Бонев, който си тръгна без пари от новака в елита Ботев (Пд).