Локомотив (София) ще насесе сериозен удар по ЦСКА преди дербито между двата тима днес. Шефовете на „железничарите” искат да привлекат в състава си вратаря на „червените” Иван Караджов, пише в. „Меридиан Мач”.

В момента Караджов е изпаднал в немилост при Любо Пенев, който го извади от тима след загубата с 0:2 от Литекс. Оттогава до ден днешен Караджата така и не получава шанс за изява.

Освен това Пенев даде да се разбере, че повече няма да разчита на стража, след като Здравко Чавдаров напълно го задоволява с изявите си, а същото се отнася и за резервния страж Ивайло Петров.

Преди седмица, когато Любо организира двустранна игра, той привика вратаря на дублиращия тим на „червените” Кирил Михайлов, което е още един знак, че специалистът не е готов да прости на Караджов.

От своя страна Локомотив изпитва проблеми с вратарския пост. Титулярът Валентин Галев не е в най-добрата си форма. Същото се отнася и за резервния страж Юлиян Леваншки.

Очаква се шефовете на ЦСКА и Локо (София) да седнат на преговори в най-скоро време. Ако те се разберат за трансфера на Караджов, то той ще стане през януари./БЛИЦ