На стадион “Локомотив” в гр. Дряново, отец Йоан благослови футболистите и треньорите от детско-юношеската школа и представителния отбор на местния Локомотив. Спортно-техническият щаб и ръководството на клуба поставиха целите пред гарнитурите и пожелаха успех на момчетата.

Също така бе представена и новата екипировка на децата от футбол 9, родени през 2005 година. Тя включва два чифта официални екипи(черно и бяло, черно и червено), калци и официален анцуг. Екипировката е на испанската фирма Joma, която облича българския национален отбор по футбол, и е осигурена благодарение на г-н Александър Александров - президент на корпорация “Развитие”.

През месец април Локомотив (Дряново) ще бъде домакин на великденски футболен турнир. В него участие ще вземат 16 отбора от страната и региона. Те ще премерят сили във футбол 5 и футбол 9, а децата на Локомотив от футбол 7 ще участват в пролетния турнир в гр. Трявна, който ще се състои по същото време.

Ръководството на Локомотив беше категорично, че целта пред представителния отбор е запазване на 1-ото място в крайното класиране на “А” областна група и завръщане в трета лига на българския футбол.

За целта в отборът се завърна дряновския талант Георги Боболов, а договор с клуба подписа и голмайсторът Ивайло Илиев - Джо.

Локомотив (Дряново) планира и да изиграе пет контроли преди първия официален мач за пролетния сезон.