Локомотив (Дряново) представи днес на стадион "Локомотив" ново попълнение - централният защитник от Сърбия Любиша Манолчов. 

24-годишният и 194 см стълб в отбраната е възпитаник на детско-юношеската школа на родния му клуб ПФК Радник (град Сурдовица). Любиша е играл в Германия във втория отбор на Шалке 04, Полша и Турция. 

В момента Любиша Манолчов завършва своето образование в София в НСА и вече е в редиците на Локомотив (Дряново). 

"Възхитен съм от топлото посрещане в Дряново, носят се легенди за Теди Джорджо и ръководството на клуба. Сега съм убеден, че е много отговорен човек. Тук мирише на футбол. Днес на зеления килим в Дряново видях турнира при най-малките деца - около 150 деца и още толкова родители на стадиона, възхитен съм от организацията, базите, хотелите и спортните съоръжения в такова малко градче. Знам, че от школата на Локо (Дряново) са излезли двама национали - вратарят Пламен Николов и Станислав Генчев. Радостен съм, че ще играя за дряновските "железничари", коментира Любиша Манолчов. 

Старши треньорът на отбора Иван Шипкалиев и зам. председателят на клуба Христо Янков бяха видимо доволи от новото попълнение в отбора. 
Представянето уважи и председателят на ОС на БФС Габрово Георги Трендафилов. 

Днес Локомотив (Дряново) гостува от 15:00 часа на ФК Ангел Кънчев в Трявна в мач от петия кръг на "А" ОФГ, област Габрово.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

 

Национална кампания за набиране на средства за закупуване на автобус за ФК Локомотив 1927 Дряново: