Локомотив (Горна Оряховица) ще поеме разноските по посрещането на ЦСКА. След близо 20 години "армейците" отново гостуват в града. Приятелската среща между третия в "Б" група и лидера в елита ще се състои в събота от 14:30 часа.

Горнооряховци се проявиха като щедри домакини и поемат напълно разноските на ЦСКА за нощувка и храна преди мача. Лидерът в „А” група ще пристигне в града в петък вечерта и ще бъде настанен в хотелски комплекс в Арбанаси. ЦСКА не предвижда тренировка в железничарския град и ще дойде на стадиона направо за мача. От ръководството на Локомотив са изготвили и специално меню за футболистите на Стойчо Младенов, съобщи президентът на горнооряховския клуб Бончо Генчев.

Мачът ще бъде с входни билети по 3 лева, като именно от средствата от тях Локомотив ще компенсира разходите по посрещането на гранда. Ръководството на „черно-белите” подготвя томбола за зрителите съвместно с „Болярка”, като играта с наградите ще се разиграе на почивката. Късметлиите ще си тръгнат от зрелищния двубой с кенчета бира и футболни подаръци. Петима от печелившите фенове ще се сдобият и с чисто нови черно-бели фланелки. За двубоя с ЦСКА ще бъдат отворени 3 или 4 входа на стадион “Локомотив“, като феновете ще могат да набюдават срещата и от отсрещната трибуна, тъй като се очаква голяма посещаемост.

Шефът на Локо (ГО) Бончо Генчев се надява да се получи хубав зрелищен мач. Желанието му е стадионът да се напълни както преди 20 години, и горнооряховчани да се насладят на стойностен футбол в комбинация със страхотна атмосфера. Главен съдия на мача ще бъде Георги Давидов от Велико Търново с асистенти Илиян Капарашев и Милен Арабаджиев.