Локомотив Пловдив направи равенство 0:0 срещу сръбския Ягодина. Контролата се игра в комплекс Пири в Банско. Следващата контрола на Локомотив Пловдив е в събота в Австрия срещу Сеница. Отборът потегля към Австрия на 28 юни и там ще изиграе пет проверки.

В 5-ата минута Денич от състава на гостите стреля опасно, но вратарят на Локомотив Йордан Господинов изби в корнер. Две минути по-късно Сержиньо се откъсна отдясно, влезе в наказателното поле на Ягодина и центрира, но никой от съотборниците му не успя да засече топката. Последваха добра атака на Джереми Родригес и хубав изстрел от пряк свободен удар на Даксон.

През второто полувреме темпото на игра спадна. В 79-ата минута Христо Златински стреля от границата на наказателното поле, топката тупна коварно, но Настич я улови на голлинията. Пет минути преди края Георги Стефанов стреля опасно с глава след центриране на Маламов, но в аут.

Стартовият състав на Локомотив Пловдив: 1.Йордан Господинов, 2.Джереми Родригес, 14.Саламастракис, 26.Маркес, 3.Валери Георгиев, 24.Даниел Георгиев, 16.Христо Златински, 10.Сержиньо, 11.Даксон, 77.Здравко Лазаров, 99.Тасио (на полувремето влязоха: Жилков, Тодоров, Стефанов, Коцев, Спасов, Йорданов, Димитров, Маламов и Цеков)