Ръководството на Локомо­тив (Пловдив) планира да подси­ли състава с поне още трима футболисти. Нови играчи ще бъдат взети за всички линии.

Още днес „смърфовете” ще кар­тотекират бразилеца Флавио Паулиньо. Той издържа успеш­но медицинските прегледи. След това уточни всички под­робности по договора си с бо­са на „черно-белите” Констан­тин Динев. Паулиньо изгледа нулевото равенство на Локо Пд срещу ЦСКА от ложите на стадион „Българска армия" за­едно с агента си, пише "Тема Спорт".

Флавио е ро­ден на 14 април 1989 година. Висок е 186 сантиметра, те­жи 81 килограма, юноша е на Сао Пауло. Минал е през Брагантино, а за последно е играл в Паулища. Може да действа еднакво добре в центъра на халфовата линия и зад напада­теля.

В неделя, 28 юли, Локо гостува на "Левски" на „Герена". В третия кръг „черно-бе­лите” са домакини на носителя на купата и суперкупата Бе­рое, а в четвъртия имат визи­та на Черно море.

В следващите дни на „Лаута" се чакат още няколко иг­рачи на проби. Въпросните състезатели ще са с добри ви­зитки. Най-вероятно заради тях Локо Пд ще организира и контрола.