Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Станков се закани на ЦСКА. Двата тима се срещат в първи кръг на новия шампионат, а двубоят ще се проведе в събота от 20:00 часа в София.

“Готови сме за първия си мач. Имаме тежка програма в началото. Ние започнахме малко по-късно заради организационни проблеми, но повечето футболисти вече са картотекирани и ще сме добре до мача с ЦСКА“, каза Станков.

"Нас не ни интересува ситуацията в ЦСКА. Всеки ден обаче се случва нещо ново... Там нещата стават в последния момент. Ще излъжа, ако кажа, че няма тръпка у мен в събота. Аз и моят екип обаче ще направим всичко, за да спечелим срещу ЦСКА“, допълни специалистът.

“Може би до края на трансферния прозорец ще има 1-2-ма на проби, но повече не. Предстои ни тежък сезон и искам да имам по-голяма група от играчи. С привличането на Флавио ще решим проблем в централната зона на отбора. На 99% новите играчи са картотекирани. Флавио утре ще мине медицински прегледи и ще подпише договор. Той няма паспорт от ЕС и така запълваме квотата. Чакаме развитие около Диего Фераресо, за да освободим едно място. Има оферти за преотстъпване на част от играчите.

Младите обаче ще останат при нас. В даден момент ще разчитаме на тях. Доволен съм от школата на Локомотив“" допълни Станков.

“Единственият ми призив към феновете е да бъдем обединени. Това написах и във Фейсбук. Трябва да сме обединени - отбор и публика. Отборът всеки вач ще се раздава на 100% независимо дали бие или пада. Това ще е така докато аз съм треньор“, завърши наставникът.