30-годишният сенегалец Гай Мансур е нападателят от чужбина, който Локомотив (Пловдив) ухажва. В момента той е без отбор и ще пристигне на „Лаута" като свободен агент, твърди "Марица". Очаква се Мансур да бъде в Пловдив за първата тренировка на "черно-белите", която е насрочена за 11 януари. Таранът първо ще мине проби преди треньорското ръководство да реши дали да му бъде предложен договор.

Гай Мансур е роден на 30 декември 1985 година, висок е 185 сантиметра. В родината си той е наричан Ножицата, заради атрактивните си голове, реализирани със задна ножица. През сезон 2003/04 Мансур е част от дублиращия отбор на швейцарски Сервет.

След това преминава в румънския Политехника (Тимишоара). От 2004-а до 2007-а той изиграва 82 шампионатни двубоя за този тим, в които бележи 17 гола. След това отива в Глория Бисау, минава през турския Ордабасъ (39 мача с 10 гола), както и през Поли Тимишоара. За последно е бил част от клуба от Саудитска Арабия - Хайер.

Любимото изпълнение на Гай Мансур пък са задните ножици. Във видеото ще можете да видите няколко негови такива изпълнения, с които бележи уникално красиви голове.

Вчера окончателно стана ясно, че лагерът на Локомотив (Пловдив) в Дубай пропада заради липса на противници за контроли. Така "черно-белите" ще имат дълъг престой в Анталия. Те ще заминат за Турция на 16 януари и ще се подготвят там 20 дни.




"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016


КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016