ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Локомотив (Сф) очаква до няколко дни централен нападател от чужбина, научи БЛИЦ. Футболистът е бил предложен на клубния президент Николай Гигов от мастит мениджър. Засега от клубната канцелария крият неговото име. Известно е само, че таранът е играл в Сегунда дивисион на Испания и е познат у нас.

В момента "железничарите" имат само един нападател с подобни характеристики - Крум Бибишков. Старши треньорът на тима Емил Велев иска да има подходяща алтернатива на бившия стрелец на "Левски" и Литекс. "Работим по селекцията, но все още няма нищо конкретно, освен вече обявените имена. Търсим флангови футболист и център-нападател, но засега не мога да коментирам нищо. До няколко дни ще има развитие", сподели изпълнителният директор на клуба Георги Марков пред БЛИЦ.

Той обясни и кои са трансферните приоритети. "Искаме да подсилим най-вече фланговете и защитата. Трябват ни бързи играчи, ще променяма стила. Досега атаките ни се развиваха малко бавно и монотонно. Треньорът Емил Велев иска да наложи традиционния локомотивски стил, основан върху контраатаката. За разлика от предишната година, този път обаче няма да прибързваме с трансферите. Ще гледаме да сме по-внимателни при привличането на играчите. Допуснахме грешки в миналото и сега си направихме съответните поуки", призна Марков.