Ръководството на Локомотив (София) освободи косовския нападател Генч Исени и той няма да остане в тима. Таранът взе участие в две контроли на локомотивци – срещу Пирин (Гоце Делчев) – 2:0, и Пирин (Разлог) – 1:0, а след днешната си тръгна от лагера на отбора на Банско.

Генч Исени се присъедини към лагера на Локомотив преди седмица след дълго бавене заради липса на българска виза. С привличането му старши треньорът на “червено-черните” се надяваше да реши проблемите на отбора в атака, но се оказа, че класата му не отговаря на амбициите на клуба. “От това, което видяхме на видео, бяхме впечатлени. Момчето си личи, че е голаджия. Играе силно с глава. Мислехме, че ще ни свърши работа, но нещата се оказаха по-различни. Не става. Едно е да го гледаш в интернет, друго е какво ще покаже на живо”, коментира пред БЛИЦ изпълнителният директор на клуба Георги Марков.

В проверката днес Локомотив изпробва и дефанзивния халф Пламен Колев, но и той няма да остане при „червено-черните”. През последните 2 седмици пред Тони Велков се изредиха една дузина играчи на проби, но той не одобри нито един.