Десетки легендарни фигури в родния футбол ще вземат участие в приятелски мач в "Надежда". От 18:00 часа на стадион “Локомотив” в сряда ще играят ветераните на “червено-черните” и "Левски". Шоуто е по случай 35 години от последната шампионска титла на Локомотив.
За домакините на терена ще излязат Ангел Колев, Нако Дойчев, Бойчо Величков, Иван Василев, Венци Арсов, Борис Манолков, Трайко Соколов, Киро Метков, Георги Бонев, и други. Селекционерът на "Левски" Александър Манолов също е подготвил солиден тим в състав: като Стефан Стайков, Краси Коев, Стефан Павлов - Фифи Перото, Ясен Петров, Емо Спасов, Росен Крумов, Предраг Пажин и други популярни бивши футболисти.

Емил Велев ще играе едно полувреме за единия, а второто - за другия отбор. Кокала е старши треньор на мъжкия тим на Локомотив.

Сред гостите се очаква да бъде и ексшефът на ПФЛ Валентин Михов. "Червено-черните“ легенди канят всички, които искат да се насладят на непреходното футболно майсторство на играчите от близкото минало да дойдат на стадион "Локомотив" в сряда привечер и да усетят шампионският дух, неспиращ да витае в сърцата на истинските локомотивци. Съдия ще бъде Борислав Александров. Като водещ ще се изявява популярният в миналото певец Богдан Томов, който е локомотивец. Входът за събитието е свободен и нека всички, които обичат Локомотив, да почетат любимия клуб, обявиха организаторите пред БЛИЦ.