Локомотив (София) стартира подготовката си за новото първенство със 30 футболисти. Днес “железничарите” излязоха за първа тренировка на стадиона си в квартал "Надежда”.

Сред новите имена са двама бивши футболисти на Монтана - нападателя Димитър Илиев и Даниел Гаджев. В заниманието се включи и Владимир Манчев.

Президентът Николай Гигов е дал уверение на спортно-техническия щаб, че отборът няма да има финансови трудности през новото първенство.

Старши треньорът Антон Велков изрази увереност, че кошмарният минал сезон е само история и че през новото първенство Локомотив отново ще бъде познатият боец.

“Железничарите” имат уверение, че държавата даде на концесия стадион, Николай Гигов ще вложи необходимите средства съоръжението да прибодие приличен вид.

Докато бъде решен проблемът с лиценза на стадион "Локомотив", "железничарите" са заявили за домакинствата си "Георги Аспарухов".

Антон Велков разкри още, че ще продължат да се търсят нови имена за отбора, като приоритет ще бъдат футболисти, които биха могли с опита си да допринесат за доброто представяне.

В следващите 2 дни отборът ще тренира в София, след което ще замине на лагер в Боровец.