Локомотив (София) проявява интерес към звездите на Пирин. Столичните “железничари” са се прицелили в Крум Бибишков и Иван Цветков. Според “Тема Спорт” те обаче може да акостират при “червено-черните” само ако тимът се пребори за място в евротурнирите.
 
Както е известно, Цветков вече веднъж отряза Локомотив (София) през зимата. Ако се стигне до трансфер, “железничарите” ще привлекат само един от двамата. По всяка вероятност това ще е Бибишков, който се очаква да има по-ниски финансови претенции. Цветков е желан и от “Левски”, което само по себе си ще направи сделката трудна. Дори и Пирин да остане в “А” група, двамата трудно ще продължат кариерите си при “орлетата”.
 
Ръководсдтвото на “червено-черните” е разочаровано от формата на Дормушали Саидходжа, на когото се разчиташе поне частично да замести продадените в чужбина Цветан Генков и Дерек Асамоа. Доскоро положението в предни позиции за треньора Диян Петков бе още по-трудно, но напоследък Преслав Йорданов започна да навлиза във форма./БЛИЦ