Локомотив (София) представи пет нови попълнения преди старта на пролетния дял от "А" група. Екипът на "железничарите" ще носят защитникът Камен Хаджиев и полузащитниците Петър Димитров, Даниел Генов, Набил Тайдер и Иво Иванов. Те позираха пред фотографите на пресконференция, която бе и за предстоящия мач с Нефтохимик от 24-ия кръг.

Старши треньорът Стефан Генов изрази задоволство от новите и добави, че чака в понеделник и белгийския нападател Раул.

„Раул се представи добре в трите контроли, които изигра. Мисля, че с тези качества, които той притежава, и с една добра подготовка, разбира се не е на 100 процента готов, прекъснал е, но мисля, че ще свърши една добра работа за нашия отбор. Не е това футболистът, който търся за върха на атаката, но мисля, че ще бъде доста полезен в атакуващ план”, каза Генов.

„Виждате, че на този етап няма свободни качествени футболисти. Подбрахме тези от това, което ни беше предложено. Това беше най-доброто, което можеше да вземем. И докато не дойде Раул да подпише, пак не можем да кажем, че е наш футболист", допълни той.

„Маркиньос не е изявил желание да напуска. Има си договор. Изпълнява си го на 100 процента. Идва тук с желание да тренира. Дори беше много активен в подготвителния период. Непрекъснато се говори за него. За мен е учудващо просто, това провокации ли са, не мога да разбера. Нито от ЦСКА са го потърсили, нито от кой да е друг отбор. Това само разсейва”, отсече треньорът на Локомотив.