Локомотив (София) много скоро ще има клубна телевизия. Спортният директор на "железничарите" Георг Василев обяви пред БЛИЦ за интересния ход, който предприемат в "Надежда" преди началото на новия сезон. 

"Имаме проект за клубна телевизия, който ще реализираме много скоро", каза синът на собственика на Локомотив Иван Василев. 

"Искаме да направим и феншоп. Но не магазин, който да е 2 на 2 метра, както на някои други клубове. Ще направим така, че феновете ни като посещават магазина да се почувстват горди локомотивци", добави Георг. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"За 90-годишнината на клуба направихме специални екипи. Сега ще имаме и уникална фланелка JOMA и за 70-годишнината от рождението на голямата ни легенда Начко Михайлов. На 5 юли на стадион "Локомотив" ще се проведе детски турнир в негова памет", обяви Василев-младши. 

"За първи път правим екип с лика на наша легенда, което доста се хареса на феновете. Бордото е малко по-специфичен цвят, но оригиналният план беше да го сложим на червено-черната фланелка, но понеже е райе, не се отличава добре", добави младият шеф в клуба от Втора лига.