Спортно-техническият директор на Локомотив (София) Кристиян Добрев заяви,ч е основният проблем в тима е липсата на реализатор, който да оползотворява създадените положения. Бившият защитник на "железничарите" говори за подготовката и очакванията за новия сезон в "А" група.

”Нашият отбор направи два подготвителни лагера – първият беше в Банско, вторият - в Боровец, приключи вчера. Новите в тима за Джереми Родригес, Марко Ранделович, Дилян Колев, Тодор Христов, Мохамед Азрак, Даниел Гаджев, както и Джиби Якасонго, който получи тежка контузия", заяви Добрев.

„Имаме нужда от футболист в предни позиции на поста централен нападател. Моето мнение е, че там имаме резерви, които трябва да допълним, за да може да изглеждаме по-добре”.

”Миналата година нашият отбор претърпя доста сериозно отстъпление от това, което беше по-предишната година, когато изнесохме доста силни мачове в Лига Европа. Мисля си, че този отбор, който се изгражда, ще бъде доста по-боеспособен. Миналия шампионат до последно се борихме с "Ботев" (Враца) да се спасим. За нашия отбор да изпадне в „Б” група щеше да бъде доста сериозно падение. Радвам се, че запазихме мястото си в „А” група и се надявам през тази година отборът да бъде коренно променен”, продължи Добрев.

Относно новия формат на шампионата, Добрев коментира: ”Наясно сме с промените които БФС иска да наложи, да редуцира групата до 12 отбора. Аз си мисля, че оттук нататък може да говорим за доста по-високи цели на нашия отбор, не да се борим да не изпаднем”.

”Притеснителното при нас до момента е реализирането на положенията, които създаваме. Надяваме се, че до началото на шампионата ще бъде привлечен още един футболист на поста централен нападател. Реализирането на положения ни е проблем още от предния сезон, знаем нашите силни и слаби страни. Надяваме се с привличането на един или двама човека тези неща да бъда оправени”, завърши директорът на "железничарите".