Бившият национал Емил Ангелов е пред трансфер в Локомотив (София), научи БЛИЦ. Нападателят с прякор Бабангида е трансферна цел №1 на “червено-черните”. За интереса към юношата на Граничар (Свиленград) признаха и от ръководството на столичния клуб. Емил Ангелов в момента тренира с Берое, но не се разбира много-много със старши треньора Петър Хубчев. Бабангида е пред освобождаване от старозагорския тим, а от “Надежда” само това и чакат.

През миналото лято той се подвизаваше в турския Коняспор, но през есента в контролна среща в Турция Бабангида скъса кръстни връзки на коляното и претърпя операция в Щутгарт при известния хирург Иван Василев.През зимата се прибра в Стара Загора, но така и не влезе в оптимална форма и през пролетта предимно влизаше като резерва. Ангелов все пак имаше принос за спечелената Купа на България.

Николай Гигов стяга по-сериозна селекция, за да не се повтори излагацията от миналия сезон, в който Локомотив едва се спаси от изпадане. БЛИЦ вече писа, че един от вариантите за атаката на "червено-черните" беше босненецът Емир Хаджич. Босненецът обаче премина в израелския Ирони Рамат Хашарон.

32-годишният Ангелов се прочу с европодвизите си в “Левски” в периода 2005-2006 г. С негови голове “сините” победиха Динамо (Букурещ) и отстраниха Артмедия Петржалка. През зимата на 2008 г. Емил премина в Литекс(Ловеч), а през януари 2009-а година – в турския Денизлиспор. После нападателят изкара периоди в турския Карабюкспор и кипърския Анортозис. През лятото на 2011-а бе привлечен в Берое.



ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ