Селекционерът на националния отбор Лотар Матеус е обявил намерението си да се ожени за новата си приятелка Йоана Тучинска, ако успее да класира “лъвовете” за Евро 2012, научи БЛИЦ.
 
Къде нашега, къде наистина, немецът е разкрил намеренията си пред хора от БФС. 50-годишният Матеус съзнавал трудността на задачата пред националите, но пък женитбата ще бъде чудесен подарък за успеха. Той дори обещал да покани играчите от представителния отбор и шефовете на футболния съюз на петата си сватба.
 
При провал обаче немецът може да не продължи договора си като селекционер на “лъвовете”, който изтича в края на годината. Както е известно, България е на четвърто място в Група “G” на квалификациите за Евро 2012 с 4 точки. Националите изостават на 6 пункта зад лидерите Англия и Черна гора и запазването на шансовете за класиране на европейското първенство минава през задължителна победа в Подгорица утре.
 
Лотар Матеус бе довел приятелката си Йоана Тучинска, полски модел на бельо, за финала на Купата на България между ЦСКА и Славия./БЛИЦ

joanna.jpg