ЦСКА се забърка в луд екшън в последния ден от престоя си в Турция, научи БЛИЦ. “Армейците” изживяха страхотен стрес покрай финансови неуредици. Причина за проблемите стана неуредено плащане към туроператорска фирма, уредила първия лагер в южната ни съседка. Тогава тимът на Миодраг Йешич беше в друг курорт – Анталия, от 10 до 27 януари.

За престоя там “армейците” дължали около 60 000 евро, но турците така и не видяли нито стотинка. Краен срок за разплащане е бил 9 февруари. В 10,00 днес сутринта в хотела на ЦСКА е нахлул представител на туроператорската фирма, който е поискал от управата да задържи българската група. Домакините дори не са давали на нашите да си вземат паспортите, за да не могат да напуснат хотела.

“Няма транспорт, няма паспорти, докато не оправите дълга”, беснеел организаторът на турнето. “Изживяхме истински стрес. В продължение на час стояхме долу във фоайето и не знаехме какво става. Всичко това се случи,  след като се прибрахме от мача с грузинския Чихура. Йешич и другите треньори се видяха в чудо. Гостите на хотела гледаха сеир”, разказа пред БЛИЦ футболист от ЦСКА, очевидец на скандала. През целият ден са се водили разговори с един от шефовете на клуба Димитър Борисов, който се е опитал да оправи нещата от разстояние. В крайна сметка всичко е приключило благополучно. Отборът на ЦСКА вече е свободен да си тръгне. Очаква се "армейците" към 9,00 сутринта да се завърнат на родна земя.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ