На уникален екшън станаха свидетели присъстващите на стадиона в Твърдица, където днес се състоя финала между "Левски" и Черно море при децата (родени 1998 година). Двубоят бе за Купата на Община Твърдица, а преди него талантите на "сините" и "моряците" записаха само победи.

Свидетели разказаха пред БЛИЦ, че легендата на българския футбол Даниел Боримиров е раздавал юмруци на полувремето на срещата, когато синът му Алекс и съотборниците му изоставали с 0:1 в резултата.

Героят от САЩ`94 се изнервил на почивката на финала, когато фен на Черно море нахлул на терена, за да иска обяснение от съдиите. "Моряците" имали претенции към ръководенето на мача до момента. В този миг Боримиров се втурнал към варненеца и му забил един юмрук. Настанал масов бой, в който легендата на "Левски" бил доста деен. Намесили се полицаи, които разтървали разбеснелите се родители и фенове.

Съдиите желаели да прекратят финала, но след около половин час играта все пак била подновена. И след почивката "сините" допуснали гол в мрежата си и талантите от Черно море се поздравили с крайния успех с 2:0.

Боримиров изпуснал голяма част от второто полувреме, тъй като трябвало да отиде до местната болница, където му превързали едната ръка. /БЛИЦ