Луд скандал са разигра днес в Перник. Стотина разгневени ултраси на Миньор побесняха, след като научиха, че срещата с Левски в неделя ще се играе в Кюстендил.

Разгорещените привърженици скандираха името на отбора по време на огледа на стадиона от страна на БФС, след който стана ясно, че съоръжението няма да е готово за мача със "сините". Недоволните ултраси дори стигнаха до сблъсък с полицията, която предвидливо охраняваше представителите на футболната ни централа.

Огледът на спортното съоръжение бе извършен от изпълнителния директор на БФС Борислав Попов, секретаря на Лицензионната комисия Красин Кръстев и представителя на Комитета за организиране на състезания Веселин Маркович. Те всички били категорични, че срещата не може да се проведе на стадион "Миньор".

Единствената алтернатива пред клуба сега е да домакинства на "Осогово" в Кюстендил, който е заявен преди началото на сезона. Малко след 13 часа представителите на БФС начело с Борислав Попов влязоха на среща с кмета на Перник Росица Янакиева. От клуба твърдят, че нищо не е окончателно и че до няколко часа може да има различна информация. Срещата между Миньор и Левски е по програма от 14:00 часа в неделя. /БЛИЦ