Завръщането на Ерхан Мехмед в Спартак (Варна) на този етап се проваля, тъй като е лудо влюбен в приятелката си и се опасява, че ако напусне отново Силистра, ще се разделят. Това разкри наставникът на "соколите" Георги Иванов – Геша.

„Аз не съм се отказал от Ерхан, защото смятам, че би помогнал на младия ни и несработен състав в трудното първенство, което ни предстои. Но за момента момчето не иска и да чуе да напуска родния си град, защото се страхува, че ако е далеч от половинката си, може да се разделят. Вариантът тя да дойде с него във Варна засега отпада. Ерхан ми каза, че ще играе за Силистра в Североизточна „В“ група, но има още 10-15 дни и ще се радвам, ако промени решението си“, заяви пред "Народно дело" Геша.

Снощи наставникът на Спартак отпрати няколко футболисти след спаринга с Овеч (Провадия). Нищо чудно да ги последват и други двама-трима след днешната проверка с Шумен от 18:00 часа на стадион „Спартак“.

„Групата ни стана голяма – около 28 играчи, и е нормално да я редуцирам. В началото на другата седмица очаквам още младоци, но моето желание е в последните две контроли с втория тим на Шумен и Мастер в Бургас да използвам 70-80% от футболистите, с които ще участваме в есенния полусезон на „Б“ група“, допълни Иванов.