Спартак Варна се тресе от скандали и не се знае какъв ще бъде краят. Първо е имало луд екшън на тренировката вчера. Тогава капитанът Ангел Грънчов е скочил на треньора Кириакос Георгиу. Бившият цесекар се нахвърлил върху гърка с думите: „Лъжец, измамник, за нищо не ставаш“. Ангел бил подкрепен от помощник-треньора Михаил Цоков. Георгиу се изплашил и веднага звъннал на собственика на Спартак Павлин Николов. Бизнесменът подкрепил Георгиу и изгонил двамата, опълчили се срещу него.

Да, ама впоследствие почти всички в тима застанали зад Грънчов и Цоков. Направо си замирисало на бунт.

Николов се изнервил и обявил, че ако Георгиу не бъде подкрепен, самият той ще спре да издържа клуба, разбра БЛИЦ.

В крайна сметка Павлин върнал само играча и бил шута на помощник-треньора.

Това не е всичко. Кириякос Георгиу е бил доведен с кола на охранителна фирма за вчерашната тренировка. След това автомобилът го откара до дома му. Мерките за сигурност са взети от ръководството заради закани на фенове на Спартак да се появят на тренировка и да опитат саморазправа с гръцкия специалист, пише „Варна спорт“.  Ултрасите също са против гърка.

„Тоя няма лиценз за треньор. Как така ще води отбора ни. И то в елита. Хитър византиец е и си играе игричките с Павлин. Това трябва да спре. Иначе ще затънем, ще изпаднем и няма спасение“, коментират пред БЛИЦ фенове на Спартак Варна.