На сериозен бум се радва инициативата на ЦСКА за провеждане на търг за някои от клубните реликви, а събраните финансови средства ще бъдат използвани за целите на детско-юношеската школа.

Още в началото на седмицата „армейците“ обявиха списък с всички артикули, които ще се разиграват на търга. Аукционът се провежда в специално създадена за целта група във „Фейсбук“, която е затворена за свободен достъп.

Първите части от историята на ЦСКА, които бяха пуснати за наддаване включват табела „Това е Армията“, която стоеше над изходите от тунелите към терена на стадион „Българска армия“.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Именно този артикул предизвика фурор сред феновете. Табелата беше с първоначална цена 500 лева, но най-голямата оферта надхвърля шест пъти тази сума. До снощи най-високата подадена цена за артикула беше 3200 лева.

В момента се продават още часовник от съблекалнята на ЦСКА, табела от сектор „А“ на стадиона, указваща блоковете 1, 2 и 4, както и по-малък надпис „Блок 1, Ложа 8. На по-късен етап ще се разиграват и останалите обявени продукти за търга. Първоначалната цена на часовника е 300 лева, а на голямата табела е 200 лева.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!