Лидерът в "А" група Лудогорец разпространи призив към феновете си да подкрепят момчетата на Ивайло Петев в предстоящия мач с Миньор (Перник). Двубоят от 8-ия кръг е утре от 18:00 часа на "Лудогорец Арена".

От Разград изразяват мнение, че Тодор Батков щял да даде премия на Миньор, ако гостите от Перник препънат шампионите, които водят битка за титлата с "Левски".

БЛИЦ публикува обръщението на Лудогорец без редакторска намеса:

Лудогорци,

В петък "орлите" влизат в поредната си битка за запазване на лидерството в "А" група. На "Лудогорец Арена" момчетата на Ивайло Петев ще се изправят срещу коравия Миньор, който има трудности в началото на първенството, но разполага с добри футболисти, които могат да огорчат всеки отбор от "А" група. Ние знаем, че срещу нас всеки един отбор играе мотивирано, защото сме шампионът. Президентът на "Левски" Тодор Батков сигурно също ще изпълни заканата си да продължи да мотивира противниците ни да ни спрат в борбата за титлата. Но на "Лудогорец Арена" ние имаме 12-и играч - нашата вярна публика, която ще е част от спектакъла, който утре ще изнесат момчетата на Ивайло Петев.

Бъдете на "Лудогорец Арена", за да изковем осмата победа заедно!

От екипа на Лудогорец

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА