Лудогорец ще остане без едно от новите си по­пълнения и за сблъсъците с Цървена звезда в третия предварителен кръг на Шампионската лига, съобщава „Тема Спорт". Разградчани няма да могат да разчитат на Густаво Кампаняро. Полузащитни­кът подписа преди близо месец с шампионите, но все още документите му не са пристиг­нали в офисите на клуба.

При­чината е, че той продължава да има действащ контракт с Брагантино. Бразилците са об­ещали да пратят жълтата му карта най-късно до средата на следващата седмица. Това оз­начава, че почти сигурно Лудо­горец няма да може да го кар­тотекира в срок за мачовете със сръбския гранд. Според разпоредбите на УЕФА промяна е възможна да се направи 24 часа преди първата среща, което значи до понеделник. Разград­чани приемат "звездашите" във вторник от 21:00 часа на "Лу­догорец Арена".

Засега няма из­гледи документацията на Кам­паняро да пристигне до поне­делник. Друга спънка е, че контрактът му е дo 30 юли, но на този етап не е постигнато споразумение да бъде прекра­тен няколко дни по-рано. Не е ясно дали Дерменджиев ще мо­же да ползва бившият футболист на италианския Верона и в първия кръг за новото първен­ство. Шансовете това да се случи не са малки, тъй като до момента от БФС не са обяви­ли датата и часа на мача меж­ду Берое и Лудогорец в Стара Загора.