Лудогорец (Разград) победи с 3:2 Олександрия в първата си контрола от подготвителния лагер в Турция. В петък лидерът във втора украинска дивизия унижи Славия, записвайки успех с 4:1 над "белите".

Два гола във вратата на Олександрия заби бившият капитан на "белите" Тодор Колев, който заедно с още няколко слависти подсилиха тима от Разград и ще му помагат за спечелването на промоция за "А" група. Опитният нападател се отчете и с асистенция в проверката срещу украинците.

Димо Атанасов откри резултата за Лудогорец в 22-ата минута след отлично двойно подаване с Колев, навлезе от ляво и преодоля вратаря на Олександрия Гришин - 1:0. В 36-ата Кучук, който е преотстъпен във втородивизионния украински тим от Динамо (Киев) изравни - 1:1, но 5 минути по-късно Тодор Колев отново изведе българския състав напред - 2:1.

След почивката двата отбора размениха по няколко добри атаки. В 67-ата минута Вячеслав Шевченко изравни за Олександрия - 2:2, но малко по-късно пак Тодор Колев оформи крайното 3:2 за Лудогорец. /БЛИЦ