Новакът в "А" група Лудогорец продължава да с гръмките трансфери, които прави до момента. Поредният класен футболист, който може да акостира в Разград е бразилският нападател на Атлетико Минейро Уесли Барбоса де Мораиш, пише "Тема спорт". Очаква се до края на следващата седмица трансферът да бъде финализиран.

Мораиш е роден на 19 ноември 1981 година, висок е 175 сантиметра и тежи 68 килограма. През този сезон се е отличил със страхотен мач в двубоя срещу Сантос, в който бележи един от головете и помага на тима му да стигне до успеха с 3:2, след като преди това изостава в резултата с 0:2. През 2010 година пък той носи екипа на Гремио Баруери и бележи 13 гола.

Ако успее да привлече този играч, Лудогорец отново ще удари в земята столичните грандове "Левски" и ЦСКА, след като преди това тимът от Разград успя да отмъкне някои от основните трансферни цели на двата тима, а сега е на път да вземе изключително класен за българските стандарти бразилец.

До момента Лудогорец вече може да се похвали с шестима нови футболисти. Това са бразилецът Марселиньо, вратарят Урош Голубович (Литекс), защитникът Йордан Минев ("Ботев"), халфовете Емил Гъргоров (ЦСКА) и Светослав Дяков (Локо Сф), както и нападателят Димо Бакалов от Сливен. Очаква се до началото на подготовката в клуба да дойде поне още един класен играч. /БЛИЦ