Лудогорец приема Берое днес от 18:00 часа в мач от 36 кръг на „А“ група. Треньорът Георги Дерменджиев обаче трудно събра отбор за двубоя, след който ще бъде официалното награждаване на разградчани за петата им поредна титла.

Все още няма яснота кой ще връчи шампионската титла. Президентът на БФС Борислав Михайлов най-вероятно няма да присъства на „Лудогорец Арена“. Очаква се отличията да бъдат връчени от Атанас Фурнаджиев или Михаил Мадански. Двамата са вицепрезиденти на БФС и членове на Изпълкома.

Треньорът Дерменджиев имаше трудности с окомплектоването на състава за мача с Берое. Той не може да разчита на Кешерю, Препелица, Моци, Кишада, Марселиньо, Вандерсон, Сисиньо, Натанаел, Лукас Саша, Кафу, Владислав Стоянов и Светослав Дяков. Милан Борян е контузен, а Терзиев е наказан.

Това ограничава изключително много избора му. Със сигурност с капитанската лента ще излезе Йордан Минев. Като двойка опорни халфове най-вероятно ще излязат Витиня и Анисе. Игрови минути може да получи Цветелин Чунчуков.

ЛУДОГОРЕЦ – БЕРОЕ

Днес от 18:00 часа по Диема Спорт 2
Разград, „Лудогорец Арена“
Съдия: Ивайло Стоянов

Вероятни състави
Лудогорец: Аргилашки, Й. Минев, Марем, Керчев, Ангуло, Витиня, Янисе, Лукоки, Мисиджан, Ал. Василев, Чунчуков
Контузен: Борян
Наказан: Терзиев

Берое: Макенджиев, Ахмед, Иво Иванов, Василев, Пенев, Том, Джоман, Милисавлевич, Елиаш, Делев, Иса
Контузени: Зафиров, Керкар
Наказани: няма

Баланс: 13 мача, 8 победи за Лудогорец, 4 равенства, 1 победа за Берое, г.р. 25:6 за Лудогорец

Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!