ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Лудогорец гласи сериозен трансферен удар. Клубът от Разград е набелязал изключително качествен футболист за подсилване на защитната си линия. Това е Фабрисио Бруно от Фламенго, твърдят бразилските медии.

27-годишният бранител има договор до края на годината и през зимата ще може да премине във всеки клуб като свободен агент. През кариерата си е играл още за Брагантино, Чапекоензе и Крузейро.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

През миналата година Фабрисио Бруно стана клубен шампион на Южна Америка, след като с Фламенго триумфира в Копа Либертадорес. През същия сезон спечели и купата на Бразилия. Участва и на световното клубно първенство през месец февруари тази година, където бразилският тим отстъпи на Ал Хилал на полуфиналите.

През настоящия сезон бранителят е взел участие в 26 мача от бразилското първенство, 10 за купата на страната и в седем от Копа Либертадорес, където тимът му отпадна на осминафиналите от Олимпия (Асунсион).

Бруно има отлична игра с глава. През кариерата си до момента е отбелязал 11 попадения, като осем от тях са реализирани след удари с глава.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024