Шампионът Лудогорец е близо до привличането на героя за Локомотив (Пловдив) от финала за Купата на България срещу Ботев (Пловдив) - Ален Ожболт. Словенецът е попаднал в плановете за зимна селекция на разградчани, като се очаква сделката да бъде финализирана до броени дни, пише "Тема Спорт".

Оферта за 23-годишния Ожболт има и от страна на словашкия гранд Слован (Братислава). Според запознати Лудогорец е предложил по-добри условия.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Бившият младежки национал на Словения дойде на “Лаута” през септември 2018 година и веднага се превърна в основна фигура в състава на Бруно Акрапович. През миналия сезон вкара осем гола за 23 мача с екипа на „черно-белите“, а през настоящия шампионат има осем попадения за 24 срещи във всички турнири.

Локомотив (Пловдив) към момента е един от основните конкуренти на Лудогорец за първото място. „Смърфовете“ са трети в класирането, на седем точки зад шампионите. Днес предстои да се изиграят последните три мача за годината от Efbet лигата. В два от тях Локо (Пловдив) приема Левски от 14:15 часа, а „орлите“ гостуват на Славия от 16:30 часа. В третия Витоша (Бистрица) е домакин на Ботев (Пловдив) от 12:00 часа.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020