Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Лудогорец се закани да направи сериозен пробив в Шампионската лига. В Разград мечтаят за победи в най-комерсиалния турнир и за влизане в груповата фаза.

„Амбициите ни за Шампионската лига стигат максимално далеч. Дебютанти сме в този турнир, но ние бяхме дебютанти и в "А" група, а завършихме първи”, коментира треньорът Ивайло Петев.

Той обаче отдаде голямо значение на предсезонната подготовка, която стартира днес със занимание в столичния квартал "Драгалевци".

“Трябва да се подготвим добре, за да се представим достойно. Като приоритет пред нас стои да направим добра подготовка, а след това и да дадем всичко от себе си, за да стигнем максимално далеч в евротурнирите“, добави Петев.

"Подготовката ще бъде като миналата година - първият лагер е в Смолян, а вторият в Австрия. Надявам се да се подготвим така, че да донесем успехи на тима и догодина. Когато станат ясни всички съперници за контролите, ще ги обявим“, каза спецът.

До момента договори с клуба от Разград подписаха холандският полузащитник Митчел Бурзгорг, вратарят на Миньор (Перник) Иван Чворович, както и бразилският защитник Жуниор Кайсара. На проби пък пристигна Франк Манга Гуела от Кот д`Ивоар, играл за последно в третодивизионния германски Арминия (Билефелд). Очаква се в близките дни Лудогорец да си осигури още нови играчи.