ЦСКА и Лудогорец завършиха наравно 1:1 в отложен мач от XI кръг на Елитната група до 19 години. Срещата се игра на базата на "армейците" в Панчарево пред погледа на треньора на първия отбор на "червените" Милош Крушчич и спортния директор на клуба Кристиано Джарета.

Талантите на Лудогорец, водени от наставника Стефан Славов, поведоха в 14-ата минута. Точен бе Алекс Ганчев, който завърши добра флангова атака. Само две минути след това ЦСКА изравни. Асен Дончев се разписа в 16-ата минута. 

До края чистите голови ситуации липсваха, но двата тима се вкопчиха в здрава битка. В последните минути между съперниците прехвърчаха искри, но съдията бързо овладя страстите, без да прибягва до червени картони. 

ЦСКА завършва есенния полусезон като убедителен лидер в класирането на Елитната юношеска група до 19 години с 37 точки, на 5 пред втория Левски. Лудогорец е четвърти с 28.

"Доволен съм от себераздаването на момчетата, които дадоха всичко от себе си на тежкия терен. Горд съм, че нито Левски, нито ЦСКА успяха да ни победят на свой терен. Ясно е, че има още много какво да се желае в спортно-технически аспект", коментира след мача треньорът на "орлите" Стефан Славов.