Шампионът Лудогорец гостува на носителя на Купата на България Славия в мач от 6-и кръг на Първа лига. Двубоят започва в 18:45 часа и ще бъде следен на живо в БЛИЦ СПОРТ. 

И двата тима не започнаха по най-добрия начин сезона. Разградчани са с 10 точки и изостават с 6 от лидера Левски, който е с мач повече. "Белите" пък са на девета позиция със 7 точки.

Мачът е доста важен и за двата отбора. Гостите обаче са с далеч по-високи амбиции и затова не могат да си позволят нова издънка. Славия обаче е доказано опасен съперник за всеки от големите отбори. "Белите" неведнъж са обърквали сметките на лидерите и сега имат намерение да го сторят отново. 

Разградчани успяха да си осигурят аванс в плейофа за Лига Европа, сед като победиха като гост Торпедо (Кутаиси) с 1:0, но реваншът е след 4 дни. Мениджърът Пауло Аутори вероятно ще направи ротации в състава си, за да съхрани част от играчите. Златомир Загорич пък няма проблеми в състава си и е насочил внимание единствено към Първа лига, като се очаква "белите" да са с най-доброто срещу шампионите.

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019