Сензацията Лудогорец направи пореден трансферен удар. Клубът от Разград успя да привлече футболист и от "Левски". Това е нападателят Мирослав Антонов, който е ненужен на "Герена".

23-годишният футболист ще подпише договор с втородивизионния тим, след като ръководствата на "сините" и Лудогорец се договориха за трансфера.

Антонов бе пред завръщане в родния си клуб Монтана, но в крайна сметка предпочете офертата на амбициозния тим от Разград. През есента той бе преотстъпен от "Левски" в Монтана, но сега избра да носи екипа на Лудогорец.

Нападателят проведе цялата зимна подготовка със "сините", като дори игра в някои контроли. При наличието на Гара Дембеле, Исмаил Иса и Александър Киров, Антонов се оказа ненужен и ръководството на "Левски" реши да му намери нов отбор.

Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев извади много пари тази зима за трансфери, като най-значимите са този на игралия в Шампионската лига с екипа на "Левски" Мирослав Иванов, на бившия нападател на Славия Тодор Колев, както и на юношата на ЦСКА Мартин Дечев.
 
Очаква се тази вечер Мирослав Антонов да се присъедини към лагера на Лудогорец в Сандански и да запише участие още в първия мач на тима - срещу Брестник в неделя. /БЛИЦ