Дългите месеци на изгнание на Тодор Неделев в Майнц като че ли са на привършване. Шампионът на България Лудогорец стана поредният клуб, който се интересува от възможността да привлече национала в редиците си, съобщава „7 дни спорт“.

Крилото премина в германския тим преди две години, след като немците броиха 2,8 милиона евро на „Ботев“ (Пловдив). За 24 месеца при „червените“ обаче Тошко така и не успя да се наложи в първия състав, като не игра нито при стария треньор Томас Тухел, нито при Каспер Хюмланд и Мартин Шмид, които поеха тима след него.

В последните месеци упорито се заговори, че от Майнц са склонни да пуснат футболиста под наем в друг отбор. Появиха се спекулации за интерес от страна на Дуисбург, където треньор е друг българин - Илия Груев. "Зебрите" обаче бързо отрекоха това.

На опашката за подписа на Неделев се нареди и родният му „Ботев“. Крилото е любимец на феновете на "канарчетата". Това обаче не съвпада с плановете на Майнц, тъй като немците искат да го пуснат под наем в по-сериозен отбор, който играе на по-високо ниво и където те могат да следят изявите му. Пловдивчани все още водят разговори за Неделев, но до този момент удрят на камък.

Така Лудогорец има реален шанс да се намеси в спора за национала, след като в Разград имат желание да се подсилят с млади български играчи. Единственият вариант шампионите да вземат Неделев е под наем. От Майнц не са склонни за продават евтино българина, след като платиха за него 2,8 милиона евро и ще искат поне донякъде да си върнат инвестицията.

"А" ГРУПА, ЗИМА 2016 - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016


КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016