ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Още един ключов играч на Левски може да се озове в Лудогорец. Шампионите проявяват засилен интерес към десния бек Жереми Петрис. Сделката може да стане по подобие на трансфера на Ноа Сонко Сундберг.

25-годишният французин има договор със „сините“ до края на сезона и отказва да го продължи. Такова беше положението и със Сонко, който облече екипа на Лудогорец на 26 юли, след като не пожела да преподпише с Левски и в крайна сметка беше продаден на разградчани.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Ако Петрис не парафира нов договор с Левски, от 1 януари ще има правото да преговаря с всеки клуб за свободен трансфер през следващото лято. Именно затова пред клуба от „Герена“ остава вариант за продажба още сега, за да не бъде изпуснат французинът без пари. Пазарът в българския футбол е отворен до 7 септември.

Жереми Петрис премина в Левски преди около година и бързо си спечели титулярно място. Първоначално той беше с договор за шест месеца, който впоследствие беше удължен. Сега обаче десният бек отказва новото предложение за контракт и повтаря ситуацията с Ноа Сонко Сундберг.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!