Лудогорец вече е започнал работата по зимната селекция. Спортно-техническият щаб на разградчани е набелязал трима футболисти от България. Става въпрос за двама млади играчи от “Б” група и един от елита.
 
Всички те са наблюдавани обстойно от старши треньора Ивайло Петев и шефа на скаутското звено Методи Томанов, пише “Тема Спорт”. Според запознати шампионите следят халфа на Видима-Раковски Пламен Кожухаров и вътрешния полузащитник на Спартак (Плевен) Янислав Иванов.
 
Третият набелязан е чужденец. Става въпрос за централния нападател на Черноморец – Яник Боли. До момента Петев отказваше да привлича такъв тип играч, тъй като не залагаше на схема с таран. Боли обаче е впечатлил с качествата си.
 
Лудогорец ще обърне поглед и към чужбина за зимната си селекция. Очаква се през декември Методи Томанов да посети последователно Бразилия и Португалия. На скаутското звено на “зелените” вече са били предложени няколко имена от тези две страни. Практиката на разградчани е да се запознаят с качествата на футболистите на място.