Лудогорец пусна в продажба билетите за мача с Монтана. Срещата от 10-ия кръг на "А" група е в понеделник от 14,30 часа. Ръководството на новака в "А" група реши да намали цените на билетите за предстоящото домакинство. За първи път пропуски се продават освен в Разград и на градския стадион в Попово.

Той се явява като база на тима, който в 4 дни от седмицата тренира именно там. Момчетата на Ивайло Петев предизвикват голям интерес в Попово и това е причината билети да се продават и там.

На тренировките на тима редовно има голяма част от местните фенове, които искат да зърнат Емил Гъргоров и компания. Цената на билетите за секторите "А", "Б" и "В" е свалена с 2 лв.

Досега те се продаваха за 8 лв., а за срещата с Монтана ще струват 6 лв. За сектор "Д" промяната също е 2 лв. - билетите струват 4 лв. вместо досегашните 6 лева.

За гостуващата агитка от Монтана също има намаление - феновете ще плащат по 8 лв. вместо досегашните 10 лева.

Най-голямото намаление е за централната трибуна на най-новия стадион в България. До момента всички, които гледаха мача там, даваха по 25 лв., а вече ще дават с 5 по-малко - 20.