Шампионът Лудогорец обяви първите си две попълнения за тази зима - Неманя Милисавлевич и Себастиан Ернандес. Сърбинът вече е в София и днес ще направи първа тренировка с новия си тим. Колумбиецът Ернандес пък е очакван да се присъдини на лагера на шампионите в Турция.

28-годишният Милисавлевич е сърбин и играе като атакуващ халф, а по-голямата част от кариерата му преминава в Македония и Румъния. 176-сантиметровият футболист е юноша на Рад, а през 2003-а преминава в Раднички Ниш, където прекарва 3 години. През сезон 2006/07 играе за ОФК Београд, след което преминава в Работнички, където бързо става лидер на тима. Следва трансфер във Вардар, откъдето пък продължава кариерата си във Васлуй. При румънците Милисавлевич е играл със Станислав Генчев. Двамата сега се събират в Лудогорец.

За четири сезона във Васлуй сърбинът изиграва 81 мача, в които реализира 2 гола. През лятото на 2012-а преминава като свободен агент в Рапид (Букурещ) и миналата есен е основен футболист на отбора, записвайки 18 мача, от които 14 като титуляр. Заради тежката финансова криза в Рапид обаче, Милисавлевич, както и всички други чужденци, бяха освободени. По този начин сърбинът идва в Лудогорец като свободен агент.

26-годишният Себастиан Ернандес е полузащитник, който за последно е играл в колумбийския Индепендиенте Меделин. Той е висок 178 сантиметра и тежи 72 килограма. Последният сезон има 24 мача, вкарал е 2 гола.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ