Ръководството на Лудогорец обяви, че треньорът Ивайло Петев остава начело на тима. След загубата с 2:3 от Славия вчера собственикът Кирил Досмусчиев намекна, че може да се помисли за треньорска смяна.

Ден по-късно от клуба разпространиха официално съобщение, с което заявяват, че Петев остава на поста си.

Писмото на Лудогорец:
"По повод появили се информации за обмисляна смяна на мениджъра Ивайло Петев след загубата от Славия, ръководството на ПФК Лудогорец уверява своите фенове, че твърдо стои зад младия специалист и няма да се поддаде на опитите за разваляне на климата в отбора.

Въпреки двете поредни загуби футболните специалисти са категорични, че Лудогорец е отборът в България, който практикува най-красив футбол и основната заслуга за това е на Ивайло Петев. И на стадион "Овча купел" Лудогорец беше по-добрият отбор, но само малшансът попречи "орлите" да си тръгнат с трите точки.

Нека не забравяме, че в този мач Ивайло Петев беше на обичайното си място, а не в ролята на централен нападател или вратар.

Най-силната страна на Лудогорец е колективът и ръководството на отбора ще направи всичко възможно, за да продължи отличното представяне на отбора в историческото първо участие в А група.

Необходимите изводи след двете загуби ще бъдат направени и отборът ще излезе пределно мотивиран за победа в следващия мач с "Черно море" на "Лудогорец Арена". Разчитаме, че и този път верните ни фенове ще бъдат 12-ия играч.

Битката продължава! Само Лудогорец!"