Ръководството на шампиона Лудогорец утвърди цените на клубните карти и билети за сезон 2013/2014 г. Картите ще бъдат пуснати в продажба в четвъртък (04.07.2013 г), съобщава клубният сайт.

По традиция притежателите на клубни карти ще имат право на безпрепятствен достъп до всички официални мачове от българското първенство и турнира за Купата на България, както и до приятелските срещи, които ще се играят на „Лудогорец Арена“. Картите няма да важат за мачовете от европейските клубни турнири. Всеки притежател на клубна карта, обаче, ще има предимство при закупуване на билет за евромачовете.

Ръководството на Лудогорец запазва досегашните намаления, които ползваха децата до 18 г. Семейните билети също запазват цените с изключение на сектори В и Д, където ще бъдат както следва: родител с едно дете – 10 лв., родител с две деца – 14 лв., двама родители с едно дете – 18 лв., двама родители с две деца- 20 лв.

Лудогорец запазва правото си за промяна на цените на билети при дербита.

untitled1.jpg

ПФК ЛУДОГОРЕЦ прави жест към всички досегашни притежатели на клубни карти. В срок до 10 юли (сряда) те ще имат възможност да закупят мястото, което са ползвали през сезон 2012/2013 г.

Указание за закупуване на клубна карта

За ваше улеснение ПФК „Лудогорец“ ви дава възможност да заплатите клубната си карта по два начина:

1. На рецепцията на тренировъчен комплекс „Лудогорец“

2. В клона на банка „Пиреос“ по сметка в лева:
БАНКА ПИРЕОС БЪЛГАРИЯ АД - КЛОН РАЗГРАД
IBAN: BG37 PIRB 9170 1603 6184 70
BIC: PIRBBGSF