Общо 750 билета ще бъдат отпуснати за агитката на ЦСКА за мача на 23 май с Лудогорец. В двубоя се очаква да се реши кой ще е носителят на титлата в българския шампионат. "Червените" ултраси ще получат със 150 билета повече от бройката, която ръководството на Лудогорец е длъжно да им предложи по наредба. Допълнителните бройки билети се отпускат по нареждане на собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев. Той обещава, че феновете на "армейците" няма да плащат по-скъпо, отколкото агитката на Левски на мача през есента на миналата година.

Следващата седмица ръководствата на ЦСКА, Лудогорец, както и на двата фенклуба ще се срещнат в Разград, за да уточнят детайлите около провеждането на срещата с цел да се гарантира спокойствието на зрителите. Въпреки желанието си, ръководството на Лудогорец не може да предостави повече билети за агитката на ЦСКА, тъй като това е максималният капацитет на сектора за гостуващи фенове.

В същото време стана ясно, че билетите за мача ще бъдат пуснати в продажба в неделя, 20 май, поради големия интерес към сблъсъка между Лудогорец и "армейците". Цените на билетите и пунктовете за продажба ще бъдат обявени допълнително.