650 билета ще получат феновете на "Левски", които ще пристигнат организирано в Разград за мача с Лудогорец в неделя. Двубоят от 7-ия кръг на "А" група съвпада с официалното откриване на реконструирания стадион "Лудогорец Арена", който е с капацитет от 6000 места.

На гостуващия отбор се полагат 10% от билетите, но заради добрите взаимоотношения между двата клуба Лудогорец отпусне малко повече.

Ръководството на тима е категорично, че няма как да бъдат пуснати още билети за агитката на "Левски", тъй като интересът към мача е огромен и пропуските няма да стигнат за всички желаещи от Лудогорието.

"За нас е важно да удовлетворим желанието на собствените си фенове да присъстват на мача. Привържениците на "Левски" няма да бъдат ощетени и ще получат полагащото им се по наредба", обясниха от ръководството на новака в "А" група.

Възможно е в следващите няколко дни да се пусне ограничено количество билети, за да може да се напълнят зоните за правостоящи и така повече любители на футбола да се насладят на спектакъла на най-новия стадион в България.

Специално за гостуващите фенове на "Левски" се предвижда билетите да бъдат продавани на отделни каси. До тях ще бъде позициониран и бусът с фен артикули на "сините". Предвижда се специален пропусквателен режим и засилени мерки за сигурност, като агитката на "Левски" ще се движи по определен маршрут.

Двубоят на Лудорец със "сините" е в неделя от 17:00 часа, като преди него тимът от Разград е втори с 16 точки, а "Левски" има с една по-малко и заема 4-ата позиция.