Лудогорец вече има изготвена програма за зимната подготовка. Шампионите са наясно с базите, където ще проведат тренировъчните си лагери, като скоро трябва да започнат и преговори със съперниците за контролите, пише "7 дни спорт".

Наставникът Георги Дерменджиев е представил пред собственика Кирил Домусчиев план за зимна подготовка, както и концепцията си как трябва да тренира отборът.

За първи път Лудогорец няма да прави лагер в България, като това е най-голямата новост. До този момент отборът задължително правеше встъпителни тренировки в Сандански, сега обаче първата част от подготовката ще е в Турция, в курорта Белек. След това е предвиден лагер в Испания, като базата ще бъде в близост до Марбея. Представители на разградчани дори вече бяха на двете дестинации, където гледаха базите.

Заключителната част от подготовката пък трябва да премине в Азия, като това е изключителна екзотика. Тимът може да премери сили с много класни съперници в Арабския свят. Последната трета част от подготовката трябва да бъде много кратка и в нея да се играят единствено контроли.



Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа