Играчите от третия отбор на Лудогорец записаха повече от убедителна победа със 7:0 във втория си мач от Североизточната ELITBET Трета лига. Младите играчи от Разград инкасираха цели 7 безответни гола във вратата на Светкавица (Търговище), оставяйки своя опонент без никаква възможност да намали изоставането си.

Срещата от програмата на втория кръг в първенството се изигра в комплекс „Гнездо на орли“.

Юношите на 13-кратния български шампион тотално се наложиха над регионалния си опонент. Гостите от Търговище така и не стигнаха до положение, с което да отбележат гол. За сметка на това Йоан Йрданов и Георги Пенев съумяха на два пъти да оплетат топката в мрежата на Светкавица. По още едно попадение добавиха голмайсторите Никола Георгиев, Мартин Станчев и Петър Люцканов.

Поздравявам целия отбор за изразителната победа, която е дебютна за голяма част от играчите в първенство вече от мъжкия футбол, се обърна гордият наставник на третия отбор на Лудогорец Мартин Цирков.

В следващия шампионатен мач младите „орли“ ще гостуват на дубъла на Черно море във Варна. Срещата е насрочена за идния петък.