Ръководството на Лудогорец подготвя  зашеметяващ трансфер през зимната пауза, научи БЛИЦ. Сигурни източници разкриха, че в плановете на разградчани е попаднал Гара Дембеле. Нападателят, който притежава френски и малийски паспорт, преживява трудни месеци във Фрайбург. Той бе продаден от “Левски” на германския тим през лятото, а наскоро се появиха информации, че “сините” умуват дали да си го върнат.
 
GARRRRRA.jpgСега обаче и от Лудогорец проявяват интерес към Гара, като собственикът на клуба Кирил Домусчиев вече е коментирал този въпрос със старши треньора Ивайло Петев. Идеята е Дембеле да бъде взет под наем от елитния германски тим.
 
Разградчани започнаха по страховит начин дебюта си в “А” група. Отборът се представя повече от добре в първенството, но босовете искат да повдигнат максимално класата. Един от козовете да се случи това е именно Гара Дембеле. В Лудогорец липсва типичния таран, който да притежава необходимите реализаторски умения. Поради тази причина Петев пуска на върха на атаката типичния плеймейкър Емил Гъргоров, а бившият нападател на “Левски” и Славия Тодор Колев влиза в игра като резерва.

От Лудогорец не потвърдиха, но и не отрекоха новината. "Нищо не можем да ви кажем по този въпрос. В момента мислим единствено за предстоящия ни мач от първенството. В събота приемаме Миньор и трябва да сме максимално готови за срещата. Не бива в никакъв случай да подценяваме перничани", заявиха от треньорския щаб на Лудогорец.